Beste cv ketel

Beste cv ketel

Dit is wat de consumentenbond concludeerd na aanleiding van haar cv ketel test en testverslag in de consumentengids van november 2012. Met een rapportcijfer van 8.1 wordt bewezen dat Intergas op alle fronten aan de hoogst mogelijke eisen voldoet als het gaat om ontwikkelen, bouwen en ondersteunen van zeer goede hr ketels.

Beste ketel uit de test

Met de nieuwe generatie HR ketels verdient Intergas het predicaat 'beste cvketel' uit de test. De Intergas HReco 36 heeft zich op de pijnbank van de consumentenbond op alle fronten bewezen. Niet alleen de schitterende specificaties op rendement niveau, maar ook de manier waarop de cvketels van Intergas presteren worden in deze test meer dan gewaardeerd.

Beste cvketel met zeer hoge snelheid van leveren

De snelheid waarmee de Intergas HReco haar tapwater aflevert scoort veel waardering. De Intergas HReco is in staat om zeer snel warm tapwater te produceren waardoor de gebruiker niet alleen een besparing kent op haar gasverbruik, maar ook op water. Daarnaast presteert de intergas HReco het ook nog om de beste rendementscijfers te tonen als het gaat om snelle tapwater productie. Hoogrendement tapwater, en hoogrendement verwarming, de cijfers spreken voor zich, en het oordeel van de Consumentenbond eveneens.

beste cv ketelIntergas beste cv ketel

Copyright 2012 CVkoopjes Contact | Sitemap